MASTER THE COLD

Expandmenu Shrunk


Antifrogen® SOL HT

O soluție gata preparata, ce are la baza glicoli cu punct de firbere ridicat, pentru instalații solare expuse la sarcini termice mari , în special pentru utilizare în sisteme de tuburi cu vid ;

Antifrogen ® SOL HT este un lichid galben ,  bazat pe o soluție apoasă inofensiva din  punct de vedere toxicologic, care este folosit ca mediu de transfer de căldură în sistemele de încălzire solară , în special cele expuse la sarcini termice ridicate . Produsul nostru îndeplinește cerințele DIN 4757 , partea 3 , pentru sisteme de încălzire solare .

Produsul este inhibat , fără folosirea nitriților , boraților și fosfaților .

În plus , Antifrogen ® SOL HT contine inhibitori corozivi eficienti ce vor oferi o protectie de durata metalelor ce se folosesc uzual in sistemele de racire si incalzire.

Produsul este preamestecat cu apă deionizată pentru a da o rezistență la îngheț de circa -23 ° C.

Antifrogen ® SOL HT a fost dezvoltat ca urmare a utilizării sporite a colectorilor cu vid , in care temperaturile ajung si la  +260 ° C. Solutiile uzuale folosite ca mediu de transfer de căldură , având la bază etilen sau propilen , tind să se evapore în astfel de sisteme , datorită punctului de fierbere scăzut ale acetor glicoli , in plus aceste solutii lasa reziduuri parțial insolubile  , care poate duce la probleme de funcționare în cazul în care colectorul este frecvent inactiv , ducand in final la defectarea sistemului .

Acest produs este format în principal din glicoli cu puncte mari de fierbere , toxicologic inofensive ,  cu greutate moleculara mai mare ce au un punct de fierbere de peste 290 ° C la 1030 mbar și astfel reziduurile menționate mai sus nu apar .

Certificate oficiale de testare a coroziunii sunt disponibile . Proprietati de inhibare a coroziunii pentru Antifrogen ® SOL HT scad  prin dilutie  -asa  cum este de așteptat – odata cu creșterea conținutului de apă .

Bazat pe glicoli puncte de fierbere ridicate , plus aditivi anti – coroziune
Preamestecat cu apă deionizată ( rezistenta la inghet : -23 ° C )
Temperaturile de utilizare permanente : aprox . -23 La 200 ° C
Aplicatii tipice : Sisteme de încălzire solară , chiar si sisteme de  colectoare cu vid pentru  sisteme de încălzire solare expuse la sarcini termice ridicate

 Comments are closed.